Eclisse kuuluu Muotolevy Rakennustuotteet -tuoteperheeseen. Muotolevy Rakennustuotteet

Eclisse Pocket Door liukuovet Seinäjoen Asuntomessuilla

Eclisse-liukuovet esillä Seinäjoen Asuntomessuilla 8.7.-7.8.

Messualue Pruukinrantaan rakennetut pientalot edustavat laadukasta ja nykyaikaista rakentamista. Käytännölliset ja modernin tyylikkäät Eclisse Pocket Door -liukuovet sopivat teemaan erinomaisesti – seinän sisään liukuvat väliovat ovat paitsi säväyttävä sisustuselementti, myös erinomainen keino avaruuden tunnun lisäämiseen sekä tilojen jakamiseen.

ECLISSE – NYKYAIKAINEN VÄLIOVIRATKAISU

Eclissen liukuoviratkaisut on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä arkkitehtien, asentajien ja loppukäyttäjien kanssa. Siksi Eclisse Pocket Door -ratkaisut ovatkin vastaus kaikkien projektin osapuolten tarpeisiin. Modernit väliovet ovat jo itsessään näyttävä sisustusratkaisu, joka tarjoaa lähes rajattomat vapaudet tilojen suunnittelemiseen, helpon asennettavuuden sekä sujuvan ja luotettavan käytettävyyden.

Eclisse Pocket Door - seinän sisälle liukuva liukuovi.
Eclisse Pocket Door on enemmän kuin väliovi - avaa uusia ovia sisustamiseen!

POCKET DOOR AVAA UUSIA OVIA SISUSTAMISEEN

Eclisse Pocket Door -liukuovet mahdollistavat suunnitteluratkaisuja, joihin muut väliovimallit eivät pysty. Kun ovilevy liukuu seinän sisälle, se ei esimerkiksi peitä seinäpintoja tai vaadi saranaovelle tyypillistä kääntymistilaa lattia-alasta – ylipäätään asunnosta vapautuu huomattavasti lisää tilaa hyötykäyttöön.