Equitone kuuluu Muotolevy Rakennustuotteet -tuoteperheeseen. Muotolevy Rakennustuotteet

Harmonisen yhtenäiset ja luonnolliset pinnat Equitonella

Natura Pro

Kaunista luonnollisuutta

Equitone Natura -julkisivulevyn kaunis ja luonnollinen pinta antaa tyylikkään ilmeen niin asuin-, liike- kuin teollisuusrakennuksillekin. Kuitusementistä valmistettujen levyjen matriisi on selvästi, mutta hienostuneesti näkyvillä läpivärjätyissä ja läpikuultavalla pinnoitteella viimeistellyissä levyissä.

Equitone Natura Pro -levyt viimeistellään antigraffitipinnoitteella.

Natura -levy on nykyaikainen ja esteettisiltä sekä fyysisiltä ominaisuuksiltaan erinomainen julkisivuratkaisu. Luonnollisuus, miellyttävät värit ja moderni muotoilu takaavat viimeistellyn, näyttävän ja yhtenäisen lopputuloksen.

Natura -levyjen eläväinen ilme sointuu hyvin yhteen esim. tiilen, betonin tai puun kanssa. Laajan värivalikoiman ansiosta levyistä voidaan muodostaa harmonisia väriyhdistelmiä tai rohkeita kontrasteja. Levyjen ominaisuudet soveltuvat erittäin hyvin skandinaavisiin olosuhteisiin. Ne säilyttävät muotonsa, kestävät vettä ja pakkasta, ovat helppohoitoisia ja säästävät ympäristöä.

Levyt ovat helposti muunneltavissa eri muotoihin ja kokoihin. Julkisivulevyt voidaan kiinnittää halutun visuaalisen ilmeen mukaisesti ruuveilla, niiteillä tai liimaamalla. Equitone -levyt eivät vaadi kulma- ja saumalistoituksia, mikä säästää kustannuksia ja nopeuttaa toimintaa työmaalla.