Equitone kuuluu Muotolevy Rakennustuotteet -tuoteperheeseen. Muotolevy Rakennustuotteet

Equitone Pictura julkisivuverhous Tyylikäs ja yhtenäinen julkisivuverhous

Pictura

Kestävää tyylikkyyttä

Equitone Pictura -julkisivulevyjen sileä mattapinta antaa rakennukselle tyylikkään, arkkitehtonisesti korkeatasoisen ilmeen. Laajan väriskaalan ansiosta Picturalla voidaan luoda yksilöllinen julkisivu mitä erilaisimmille asuin-, liike- ja teollisuusrakennuksille. Levyjä voidaan myös käyttää pelkistettyjen ja tyylikkäiden korostusten toteuttamiseen.

Nykyaikaiset ja esteettisiltä sekä fyysisiltä ominaisuuksiltaan erinomaiset Pictura -levyt soveltuvat erittäin hyvin skandinaavisiin olosuhteisiin. Ne säilyttävät muotonsa, kestävät vettä ja pakkasta, ovat helppohoitoisia ja säästävät ympäristöä. Kuitusementistä valmistetut levyt ovat helposti muunneltavissa eri muotoihin ja kokoihin, ja ne voidaan kiinnittää halutun visuaalisen ilmeen mukaisesti ruuveilla, niiteillä tai liimaamalla. Equitone -levyt eivät vaadi kulma- ja saumalistoituksia, mikä säästää kustannuksia ja nopeuttaa toimintaa työmaalla.

Pictura -levyt viimeistellään naarmuuntumattomalla UV-kovetetulla polyuretaanipinnoitteella. Tuotteessa on myös antigrafiittipinnoite.