Muotolevy Rakennustuotteet on osa Muotolevy-konsernia. Muotolevy

Etsimme Teknistä Päällikköä vakituiseen työsuhteeseen

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä rakennesuunnittelun ja rakentamisen projektien parissa.

Muotolevy Rakennustuotteet Oy:n Teknisenä päällikkönä rakennat myynnin teknisen palvelun tukemaan valittua myyntistrategiaa.

Toimenkuvaasi kuuluu CAD- ja simulointiohjelmilla toteutettavaa suunnittelua, mitoittamista ja mallintamista. Tehtävänäsi on tuottaa teknistä dokumentaatiota myynnin ja asiakkaiden käyttöön yhteistyössä päämiehemme Belgiassa ja Ranskassa sijaitsevien tutkimuskeskusten kanssa. Rakennesuunnitelmista luodaan rakennekirjasto sekä tuotevalintatyökaluja asiakasprojekteissa hyödynnettäväksi. Jatkossa osallistut myyntiprojekteihin teknisenä asiantuntijana. Tehtävässä pääset työskentelemään sekä itsenäisesti että osana tiimiä Suomessa ja ulkomailla.

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat työskennellä haasteellisissa ja monipuolisissa työtehtävissä rakennesuunnittelun parissa kasvavassa ja positiivisessa työympäristössä. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta (INS/DI). Lisäksi sinulla on muutaman vuoden työkokemus suunnittelutehtävistä.

Koulutuksen ja työkokemuksen lisäksi edellytämme aiempaa kokemusta rakennusalan suunnittelu- ja CADohjelmista. SolidWorks- ja AutoCad-osaaminen luetaan eduksi. Lisäksi omaat hyvät yhteistyötaidot, aktiivisen ja itsenäisen työskentelyotteen sekä hahmotat sujuvasti kokonaisuuksia. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja etenkin englanniksi, koska tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää tiivistä yhteistyötä ulkomaisten päämiestemme kanssa. Tehtävän luonne edellyttää matkustusvalmiutta, hyvää esiintymiskykyä ja myyntihenkisyyttä!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen kimmo.sundstrom@muotolevy.fi.

Toimi pian! Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suunnittelujohtaja Kimmo Sundström (050 911 7220) tai sähköpostitse kimmo.sundstrom@muotolevy.fi.

Muotolevy Rakennustuotteet Oy tarjoaa parempien rakennusten rakentamista tukevia toimivia ja kestäviä ratkaisuja. Laadukkaat tuotteet ja konsultatiivinen toimintatapa mahdollistavat edistyksellisten kokonaisratkaisujen kehittämisen.

20.4.2017