Muotolevy Rakennustuotteet on osa Muotolevy-konsernia. Muotolevy

Siniat wab märkätilalevy

WAB Märkätilalevy

EI JALANSIJAA KOSTEUDELLE JA HOMEELLE!

VTT-sertifioitu* WAB Märkätilalevy on erinomainen ratkaisu märkätilojen seinien ja alakattojen sisäverhoukseen sekä katettujen ulkotilojen alakattoihin.

Tyypillisiä käyttökohteita WAB-levytykselle ovat esimerkiksi uimahallit, julkiset wc-tilat ja kylpylät, mutta se on loistava valinta myös asuinrakennusten märkätilojen teknisen toimivuuden varmistamiseen.

WAB Märkätilalevyt ovat kipsipohjaisia ja lasikuituvahvistettuja rakennuslevyjä. Niiden pinnassa on vettähylkivä hydrofobinen kuitukangas, eikä sen erikoiskäsitelty kipsiydin ime kosteutta.

Mahdollisen kosteusvaurion sattuessa WAB Märkätilalevy ei toimi kasvualustana homeelle (testattu mm. 12 kuukautta +30 C° / 95 % RH).

HELPPOA, SUJUVAA JA KESTÄVÄÄ RAKENTAMISTA

WAB Märkätilalevy sietää todella hyvin lämpötila- ja kosteusvaihteluja. Reagointi on niin vähäistä, että laajatkin seinä- ja lattiapinnat voidaan toteuttaa ilman häiritseviä liikuntasaumoja. Levyn reunaohennus helpottaa suurten laattojen asentamista ja mahdollistaa maalattujen märkätilapintojen toteuttamisen ilman levypintojen ylitasoitusta.

WAB-levyn käsittely on yhtä helppoa kuin normaalin kipsilevynkin. Leikkaus onnistuu mattoveitsellä, saumat eivät ole teräviä eikä niistä irtoa ihoa ärsyttäviä kuituja. Levyt voidaan kiinnittää normaaleilla kipsilevyruuveilla.

WAB AKUSTIIKKA – TYYLIKÄS AKUSTIIKKARATKAISU

WAB Märkätilalevyt ovat saatavissa myös akustisella perforoinnilla. Tämä mahdollistaa ainutlaatuisten kosteiden tilojen, kuten uimahallien ja kylpylöiden, akustisen vaimentamisen tilan esteettistä vaikutelmaa rikkomatta.

Akustisesti perforoiduilla WAB-levyillä toteutetuissa kohteissa yhdistyvät kipsikaton tyyli ja erinomainen kosteuden kesto.

Taulukossa tiedot varastotuotteestamme.
Kysy projektituotteita myynniltämme !

* WAB Märkätilalevyllä on VTT:n sertifikaatti ETAG 022 mukaisesti puu- ja teräsrungolle. WAB-levyillä toteutetun märkätilan vesieristys voidaan toteuttaa millä tahansa VTT:n sertifioimalla vedeneristysjärjestelmällä.

WAB Märkätilalevy
Paino: 10,8   kg/m², paksuus 12,5 mm Pakkauskoko
Koko m²/levy kpl kg
1200 x 2600 3,12 40 124,8 1348

 

Soveltuvuus

Ota yhteyttä-

Lisätietoja antaa+

Pertti Stenberg

Projektimyyntipäällikkö
Siniat-kipsilevyt, Eternit-kuitusementtilevyt, runkojärjestelmät, tarkastusluukut

0400 559 503

Juha Kivinen

Myyntijohtaja, myyntialue 1: Etelä- ja Länsi-suomi (Katso kartta)
Siniat-kipsilevyt, Eternit-kuitusementtilevyt, runkojärjestelmät, tarkastusluukut

040 640 2445

Petri Leppänen

Aluemyyntipäällikkö, Myyntialue 2: Keski- ja Pohjois-Suomi (Katso kartta)
Siniat-kipsilevyt, Eternit-kuitusementtilevyt, runkojärjestelmät, tarkastusluukut

050 308 8436