Muotolevy Rakennustuotteet on osa Muotolevy-konsernia. Muotolevy

Siniat Weather Defence tuulensuojalevy

Weather Defence Tuulensuojalevy

LUOTETTAVA TAKUURATKAISU

Weather Defence on luotettava pohja kaikille julkisivun pintamateriaaleille. Tuulensuojalevyt kestävät erinomaisesti vettä ja olosuhdevaihteluita sekä hylkivät hometta.

Rakennusvaiheessa tuulensuojalevytys varmistaa rakenteiden säilymisen kuivana. Weather Defence -levyt voi jättää säälle alttiiksi peräti 12 kuukauden ajaksi ennen julkisivuverhouksen asentamista.

Levyt säilyttävät mekaanisen lujuutensa korkeassakin ilmankosteudessa. Tämä ominaisuus on tärkeässä roolissa seinärakenteen levyjäykistystä mitoitettaessa.

NOPEA, TURVALLINEN JA KUSTANNUSTEHOKAS VALINTA

Weather Defence -levyjen työstäminen on helppoa. Kevyitä levyjä on helppo käsitellä, ja ne ovat tarvittaessa katkaistavissa nopeasti ja pölyttömästi myös työmaalla. Vedenkestävyytensä ansiosta levyjen asentaminen voidaan suorittaa hankalissakin olosuhteissa.

Levyjen ilmatiiviys ja hyvä vesihöyrynläpäisevyys mahdollistavat tehokkaasti lämpöä eristävien seinärakenteiden toteuttamisen. Levyt ovat myös täysin palamattomia – osoituksena tästä niille on myönnetty eurooppalainen A1-luokitus. Lopputuloksena on turvallinen ja tiukimmatkin rakennusmääräykset täyttävä rakennus.

Weather Defence -levyt ovat yhteensopivia niin puu-, teräs- kuin betonirunkojenkin kanssa. Tuulettuvissa puu-, levy- tai tiiliverhoilluissa julkisivuissa Weather Defence varmistaa rakenteen tiiveyden.

Materiaalit

Soveltuvuus

Ota yhteyttä-

Lisätietoja antaa+

Pertti Stenberg

Projektimyyntipäällikkö
Siniat-kipsilevyt, Eternit-kuitusementtilevyt, runkojärjestelmät, tarkastusluukut

0400 559 503

Juha Kivinen

Myyntijohtaja, myyntialue 1: Etelä- ja Länsi-suomi (Katso kartta)
Siniat-kipsilevyt, Eternit-kuitusementtilevyt, runkojärjestelmät, tarkastusluukut

040 640 2445

Petri Leppänen

Aluemyyntipäällikkö, Myyntialue 2: Keski- ja Pohjois-Suomi (Katso kartta)
Siniat-kipsilevyt, Eternit-kuitusementtilevyt, runkojärjestelmät, tarkastusluukut

050 308 8436