Yleinen

Muotolevy-konserni etsii tietohallintopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen

Etsimme tietohallintopäällikköä järjestämään kasvuhakuisen ja digitaalisiin järjestelmiin voimakkaasti panostavan Muotolevy-konsernin tietojärjestelmiä, IT-infrastruktuuria ja -palveluita. Toimipisteemme sijaitsee Nummelassa.

Tehtävään valittavalta hakijalta edellytämme:

  • kokemusta it-järjestelmäprojektien johtamisesta
  • IT-arkkitehtuuriosaamista
  • kokemusta kumppaniverkoston hallinnasta ja IT-palveluiden hankinnasta
  • kiinnostusta liiketoiminnan ja sen prosessien kehittämisestä uusien teknologioiden avulla
  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja useamman vuoden työkokemusta tietohallinnon tehtävistä
  • erinomaisia viestintä- ja ryhmätyötaitoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän intohimoisesti suomalaisen rakentamisen laadun sekä työ- ja asuinympäristöjen kehittämiseen suhtautuvassa yrityksessä. Alansa huippuosaajista koostuvan sitoutuneen ja hyvähenkisen työyhteisömme lisäksi tarjoamme menestyksesi tueksi kattavat henkilöstöedut ja joustavat työajat.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Lasse Kuisma puh. 040 557 8000 (pe 8.3. klo 9-12 ja ma 11.3. klo 13-16).

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteeseen lasse.kuisma@muotolevy.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

 

 

Muotolevy-konsernin yritykset tarjoavat laadukkaita ratkaisuja ja palveluita rakennuksen elinkaaren kaikkiin vaiheisiin. Muotolevy Rakennustuotteet Oy on parempien rakennusten rakentamista tukevien toimivien ja kestävien ratkaisuiden asiantuntija. Muotolevy Tilaratkaisut Oy suunnittelee ja toteuttaa muuntojoustavia, äänieristettyjä ja tyylikkäästi viimeisteltyjä työympäristöjä vuosikymmenten kokemuksella. Raitatuote Oy on perinteikäs laadukkaiden helatuotteiden maahantuoja.

 

Jaa kirjoitus