Yleinen

Muotolevy-konserni etsii teknistä suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä teknisen suunnittelun ja rakentamisen projektien parissa. Toimipisteemme sijaitsee Nummelassa.

Muotolevyn teknisenä suunnittelijana tehtävänäsi on suunnitella asiakaslähtöisiä ratkaisuja asiakasprojekteissa ja uusia tuotteita vakiomallistoomme. Työskentelet pääasiassa muuntojoustavien järjestelmäseinä- ja alakattoratkaisujen sekä Module-tilojen suunnitteluun liittyvissä tehtävissä.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa teknistä peruskoulutusta tai aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä osaamista suunnitteluohjelmien käytöstä. Solidworksin tai vastaavan ohjelman osaaminen katsotaan eduksi kuten myös erilaisten materiaalien tuntemus; puu, teräs, alumiini, muovit, pinnoitteet ja pintakäsittelyaineet. Voit olla siis alan vanha konkari tai vastavalmistunut tekniikan osaaja.

Odotamme tekniseltä suunnittelijalta myös innovatiivista ajattelua ja kykyä muuntaa asiakastarve valmistettavaksi tuotteeksi. Tehtävässä menestymiseen tarvitaan myös hyviä yhteistyötaitoja, aktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä kokonaisuuksien sujuvaa hahmottamista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse 4.10.2019 mennessä osoitteeseen kimmo.sundstrom@muotolevy.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelujohtaja Kimmo Sundström puhelimitse arkisin klo 8-9 (puh. 050 911 7220) tai sähköpostitse kimmo.sundstrom@muotolevy.fi.

 

Muotolevy Tilaratkaisut Oy:n muunneltavat järjestelmäseinät ja alakatot ovat täydellinen valinta toimistoihin ja julkisiin tiloihinkin. Muuntojoustavat, äänieristetyt ja tyylikkäästi viimeistellyt ratkaisut tehostavat tilankäyttöä ja tarjoavat korkealuokkaista suorituskykyä.

https://tilaratkaisut.muotolevy.fi/

Jaa kirjoitus