Alumia

Alumiinikehyksinen lasiseinäjärjestelmä

Alumia-seinäjärjestelmä

Alumia-seinäjärjestelmä on ratkaisu ilmeikkään, viihtyisän ja käytännöllisen työympäristön toteuttamiseen. Tyylikkäin alumiiniprofiilein kehystetyt lasielementit jakavat tilaa tehokkaasti, luoden silti tunteen avarasta ja tilavasta ympäristöstä. Tilan käyttötarkoituksen mukaan luodut äänieristystasot puolestaan varmistavat työrauhan.

Alumia-järjestelmä koostuu lasi- ja umpiseinäelementeistä sekä liuku- ja saranaovista. Lasit voivat olla suunnitelmien mukaisesti sävytettyjä, etsattuja, teipattuja tms. Lasielementit ja -ovet ovat saatavana myös sähkölasina.

Alumiasta on saatavilla kuusi eri äänieristystasoa (Basic, Business, Silence, Conference, Conference+ ja Senator) tilan käyttötarkoituksen mukaisesti.

Järjestelmän suunniteltujen ominaisuuksien toteutumisen varmistavat tarkan tuotekehitysprosessin läpikäyneet liittymät, joilla elementit liittyvät toisiin seinä- ja ovielementteihin sekä ympäröiviin rakenteisiin. Harkitut liittymät viimeistelevät myös valmiin kokoonpanon näyttävyyden.

Äänieristystasot (Rw)

Tuotteet

Alumia-seinäjärjestelmän kokoonpano muodostetaan lasi- ja umpiseinäelementeistä sekä sarana- ja liukuovista.

Liittymädetaljit

Tuotteiden liittymät toisiinsa sekä ympäröiviin rakenteisiin viimeistelevät seinäjärjestelmän ominaisuuksien toteutumisen ja tyylikkään ulkonäön.

Asiantuntijamme ovat palveluksessasi

Haluatko lisätietoa Alumia-seinäjärjestelmästä? Asiantuntijamme ovat apunasi, ota yhteyttä tiimiimme!

Kohdekuvia

Referenssit

Järjestelmäseinät soveltuvat erinomaisesti väliseinäratkaisuiksi esimerkiksi toimistoihin, julkisiin tiloihin ja kouluihin. Ratkaisujen äänieristystasot mahdollistavat tilan äänimaailman optimoinnin kunkin tilan käyttötarkoituksen mukaisesti.