Muotolevy
Tilaratkaisut

Suunnittelemme ja toteutamme joustavasti ja kustannustehokkaasti muunneltavia äänieristettyjä ja viihtyisiä työympäristöjä sekä julkisia tiloja.

Muuntojoustavat tilaratkaisut parantavat tilatehokkuutta sekä mahdollistavat tilojen nopean ja kustannustehokkaan muokkaamisen tilan käyttäjien tarpeita ja toiveita vastaaviksi.

Toteutamme toimivia ja viihtyisiä työympäristöjä yli 30 vuoden ja tuhansien kohteiden kokemuksella. Laadukkaat, kotimaiset tuoteratkaisumme sekä ammattitaitoiset asentajamme varmistavat projektien onnistumisen.

Muuntojoustava toimitila – kustannustehokas, käyttäjäystävällinen ja ekologinen

Muuntojoustavat tilaratkaisut tekevät toimitilakiinteistöstä tuottavamman omistajalleen ja tarjoavat käyttäjilleen heidän tarpeitaan vastaavat tilat.

Muuntojoustavien tilaratkaisuiden edut

Kiinteistön omistajalle

Autamme vakaan vuokratuoton varmistamisessa sekä kiinteistön arvon kasvattamisessa. Muuntojoustavat tilaratkaisut mahdollistavat nopeat tilamuutokset vuokralaisten vaihtuessa tai tilatarpeiden muuttuessa.

Suunnittelijalle

Tarjoamme kattavat ja laadukkaat suunnittelumateriaalit nykyaikaisten muunneltavien tilojen suunnitteluun. Lisäksi asiantuntijamme toimivat apunasi toteuttamiskelpoisten suunnitelmien laatimisessa.

Rakentajalle

Tehtaalla esivalmistettujen järjestelmäseinä- ja alakattoratkaisujen asentaminen on siistiä ja sujuvaa. Elementit toimitetaan kohteeseen esikasattuina ja tasalaatuisina, jolloin niiden asentaminen työmaalla on nopeaa ja sujuvaa.

Tilojen käyttäjille

Muuntojoustavat tilaratkaisut mahdollistavat tilojen optimoinnin käyttäjien tarpeiden mukaan. Muutokset onnistuvat nopeasti, siististi ja työympäristöjen arkea häiritsemättä.

Referenssit

Järjestelmäseinät soveltuvat erinomaisesti väliseinäratkaisuiksi esimerkiksi toimistoihin, julkisiin tiloihin ja kouluihin. Ratkaisujen äänieristysluokitukset mahdollistavat tilan äänimaailman optimoinnin kunkin tilan käyttötarkoituksen mukaisesti.

Tuotteet ja palvelut

Tuotteet

Järjestelmäseinissämme ja ovissamme kiinnitetään erityistä huomiota helppoon ja nopeaan muunneltavuuteen, viimeisteltyyn ulkonäköön sekä äänieristykseen.

Palvelut

Tarjoamme palveluita kiinteistön elinkaaren kaikkiin vaiheisiin suunnittelusta asentamiseen ja tilamuutoksiin.

Asiantuntijamme ovat palveluksessasi

Haluatko lisätietoa muuntojoustavista tilaratkaisuista? Asiantuntijamme ovat apunasi, ota yhteyttä tiimiimme!