Muotolevy

Ratkaisut laadukkaaseen rakentamiseen

Muotolevy on vuonna 1974 perustettu kasvava ja kehittyvä perheyritys. Muotolevy suhtautuu intohimoisesti suomalaisen rakentamisen laadun sekä työ- ja asuinympäristöjen kehittämiseen. Muotolevyn tarjooma sisältää laadukkaita kuivarakentamisen ratkaisuja sisä- ja julkisivurakentamiseen sekä muuntojoustavat tilaratkaisut työympäristöihin ja julkisiin tiloihin.

Asiakkailleen ja sidosryhmilleen Muotolevy haluaa olla kokonaisvaltainen luottokumppani. Tarjoamalla korkeatasoisia ja kattavia tuotekokonaisuuksia, moderneja palveluita sekä edistyksellisiä digitaalisia asiointipalveluita Muotolevy tarjoaa asiakkailleen konkreettista lisäarvoa auttamalla heitä suunnittelu-, hankinta- ja rakennusprosessien tehostamisessa ja asiakastyytyväisyyden kehittämisessä.

Muotolevyn tuote- ja palveluvalikoima tarjoaa ratkaisuja kiinteistön elinkaaren kaikkiin vaiheisiin. Tarjontaansa kehittäessään Muotolevy kiinnittää erityistä huomiota materiaalien, valmistusmenetelmien sekä rakentamistavan ympäristöystävällisyyteen, laatuun ja kestävyyteen sekä kokonaistaloudellisuuteen.

010 281 4000 | myynti@muotolevy.fi | Tervasuontie 3, PL 30 | 03101 Nummela

Muotolevy Rakennustuotteet tarjoaa parempien rakennusten rakentamista tukevia toimivia ja kestäviä ratkaisuja. Laadukkaat tuotteet ja konsultatiivinen toimintatapa mahdollistavat edistyksellisten kokonaisratkaisujen kehittämisen.

Muotolevy Tilaratkaisujen muuntojoustavat, äänieristetyt ja tyylikkäästi viimeistellyt järjestelmäseinä- ja alakattoratkaisut tekevät niin toimistoista kuin julkisista tiloistakin sujuvasti ja kustannustehokkaasti muunneltavia viihtyisiä työympäristöjä.

Raitatuote on perinteikäs laadukkaiden helatuotteiden maahantuoja. Kattava ja jatkuvasti kehittyvä valikoima sisältää mm. saranoita, liukuovilaitteita, tiivisteitä sekä sormisuojia ikkuna-, teräsrakenne- ja laivanrakennusteollisuuden tarpeisiin.

Module mahdollistaa onnistumisen modernissa työympäristössä. Yhdistämällä suomalaisen muotoilun sekä vuosikymmenten kokemuksemme työympäristöjen toteuttamisesta luomme tilat tehokkaaseen työntekoon, yhteistyöhön ja keskittymiseen.