ML-lasiseinä

Lasiseinäjärjestelmä

ML-lasiseinäjärjestelmä

Täyslasinen ML-lasiseinäjärjestelmä on ratkaisu, josssa toimitilan avoimuus ja rauhallisuus yhdistyvät maksimaalisella tavalla. Suuret lasipinnat tekevät tiloista valoisat ja tilavan tuntuiset. Käyttötarkoituksen mukaan luodut äänieristystasot puolestaan varmistavat työrauhan.

ML-lasiseinäjärjestelmä koostuu lasijaksoista ja umpiseinäelementeistä sekä liuku- ja saranaovista. Lasijaksot ovat täyslasisia. Lasien välisissä pystyliittymissä ei ole profiileja. Lasien pystysaumat ovat toteutettavissa avoraolla tai läpinäkyvällä lasisaumalistalla. Katto- ja lattialiittymässä on tiivisteellinen alumiiniprofiili.

ML-lasiseinät voidaan esim. sävyttää, etsata tai teipata sisustussuunnitelmien mukaisesti. Lasielementit ja -ovet ovat saatavana myös sähkölasilla.

ML-lasiseinästä on saatavilla kuusi eri äänieristystasoa (Basic, Business, Silence, Conference, Conference+ ja Senator) tilan käyttötarkoituksen mukaisesti.

Järjestelmän suunniteltujen ominaisuuksien toteutumisen varmistavat tarkan tuotekehitysprosessin läpikäyneet liittymät, joilla elementit liittyvät toisiin seinä- ja ovielementteihin sekä ympäröiviin rakenteisiin. Harkitut liittymät viimeistelevät myös valmiin kokoonpanon näyttävyyden.

Äänieristystasot (Rw)

Tuotteet

ML-lasiseinäjärjestelmän kokoonpano muodostetaan lasijaksoista, umpiseinäelementeistä sekä sarana- ja liukuovista.

Liittymädetaljit

Tuotteiden liittymät toisiinsa sekä ympäröiviin rakenteisiin viimeistelevät seinäjärjestelmän ominaisuuksien toteutumisen ja tyylikkään ulkonäön.

Asiantuntijamme ovat palveluksessasi

Haluatko lisätietoa ML-lasiseinäjärjestelmästä? Asiantuntijamme ovat apunasi, ota yhteyttä tiimiimme!

Kohdekuvia

Referenssit

Järjestelmäseinät soveltuvat erinomaisesti väliseinäratkaisuiksi esimerkiksi toimistoihin, julkisiin tiloihin ja kouluihin. Ratkaisujen äänieristystasot mahdollistavat tilan äänimaailman optimoinnin kunkin tilan käyttötarkoituksen mukaisesti.