Skandia

Puukehyksinen lasiseinäjärjestelmä

Skandia-seinäjärjestelmä

Puurunkoinen Skandia-seinäjärjestelmän umpi- ja lasielementtejä yhdistelemällä syntyy tyylikäs, viihtyisä ja valoisa työympäristö, joka tarjoaa myös työrauhaa ja yksityisyyttä. Erilaisten tilatarpeiden mukaisesti luodut äänieristystasot varmistavat toimivat olosuhteet eri työnkuvia varten.

Skandia-järjestelmä koostuu lasi- ja umpiseinäelementeistä sekä liuku- ja saranaovista. Skandian runkoprofiilit ovat viilutettuja tai maalattuja. Lasielementit voidaan sävyttää, etsata tai teipata sisustussuunnitelman mukaisesti. Lasiseinät ja -ovet ovat saatavana myös sähkölasilla.

Skandiasta on saatavilla viisi eri äänieristystasoa (Basic, Business, Silence, Conference ja Conference+) tilan käyttötarkoituksen mukaisesti.

Järjestelmän suunniteltujen ominaisuuksien toteutumisen varmistavat tarkan tuotekehitysprosessin läpikäyneet liittymät, joilla elementit liittyvät toisiin seinä- ja ovielementteihin sekä ympäröiviin rakenteisiin. Harkitut liittymät viimeistelevät myös valmiin kokoonpanon näyttävyyden.

Äänieristystasot (Rw)

Tuotteet

Skandia-seinäjärjestelmän kokoonpano muodostetaan lasi- ja umpiseinäelementeistä sekä sarana- ja liukuovista.

Liittymädetaljit

Tuotteiden liittymät toisiinsa sekä ympäröiviin rakenteisiin viimeistelevät seinäjärjestelmän ominaisuuksien toteutumisen ja tyylikkään ulkonäön.

Asiantuntijamme ovat palveluksessasi

Haluatko lisätietoa Skandia-seinäjärjestelmästä? Asiantuntijamme ovat apunasi, ota yhteyttä tiimiimme!

Kohdekuvia

Referenssit

Järjestelmäseinät soveltuvat erinomaisesti väliseinäratkaisuiksi esimerkiksi toimistoihin, julkisiin tiloihin ja kouluihin. Ratkaisujen äänieristystasot mahdollistavat tilan äänimaailman optimoinnin kunkin tilan käyttötarkoituksen mukaisesti.