Varia

Suuret yhtenäiset lasipinnat ja tyylikkäät liittymät ympäröiviin rakenteisiin

Varia-seinäjärjestelmä

Varia-seinäjärjestelmä mahdollistaa suuret yhtenäiset lasijaksot, mikä tekee siitä erinomaisen ratkaisun avaran, valoisan ja viihtyisän työympäristön toteuttamiseen. Varian lasijaksojen 92 mm profiilisyvyyden ansiosta lasielementit liittyvät tyylikkäästi ja huomaamattomasti ovi- ja umpielementteihin sekä ympäröiviin rakenteisiin. 

Varia-seinäjärjestelmä koostuu yhtenäisistä lasijaksoista, umpiseinäelementeistä sekä liuku- ja saranaovista. Varia-lasiseinät voidaan sävyttää, etsata tai teipata sisustussuunnitelman mukaisesti. Lasielementit ja -ovet ovat saatavana myös sähkölasilla. 

Varian äänieristystasot varmistavat seinäjärjestelmän toimivuuden niin työympäristön tilanjakajana kuin tehokkaasti äänieristetyn kokoushuoneen seinäratkaisuna. Varia-seinäjärjestelmästä on saatavilla neljä eri äänieristystasoa (Basic, Business, Silence ja Conference) tilan käyttötarkoituksen mukaisesti. 

Äänieristystasot (Rw)

Tuotteet

Varia-seinäjärjestelmän kokoonpano muodostetaan lasijaksoista ja umpiseinäelementeistä sekä sarana- ja liukuovista.

Liittymädetaljit

Tuotteiden liittymät toisiinsa sekä ympäröiviin rakenteisiin viimeistelevät seinäjärjestelmän ominaisuuksien toteutumisen ja tyylikkään ulkonäön.

Asiantuntijamme ovat palveluksessasi

Haluatko lisätietoa Varia-seinäjärjestelmästä? Asiantuntijamme ovat apunasi, ota yhteyttä tiimiimme!

Kohdekuvia