Equitone-julkisivulevyt

Julkisivumateriaali arkkitehdeiltä arkkitehdeille

Jokainen Equitone-julkisivulevy on ainutlaatuinen – läpivärjättyjen kuitusementtilevyjen tekstuuri huokuu aitoutta ja puhtautta.

Equitone-levyt tarjoavat lähes rajattomat mahdollisuudet julkisivuverhouksen suunnitteluun. Julkisivulevyt ovat saatavilla lukuisissa eri väreissä sekä ovat helposti muunneltavissa eri muotoihin ja kokoihin.

Equitone-kuitusementti valmistetaan sementistä, kuiduista ja mineraaleista. Se on luonnonmukainen julkisivumateriaali, jonka aitoudesta voi olla ylpeä.

Kuitusementti on sekä esteettisesti että fyysisesti erinomainen julkisivuverhousmateriaali Pohjoismaiden vaihteleviin olosuhteisiin. Veden- ja pakkasenkestävät Equitone-levyt säilyttävät muotonsa kelistä riippumatta – polttavissa helteissä ja paukkupakkasissa. Ne ovat lisäksi helppohoitoisia, erinomaisin paloa hidastavin ominaisuuksin (A2-s1, d0) varustettuja sekä ympäristöystävällisiä.

Kuitusementti on nykyaikainen, kestävää kehitystä tukeva ja ympäristöä säästävä julkisivumateriaali. Equitone-julkisivulevyjen käyttöikä on yli 50 vuotta kaikkein vaativimmissakin ympäristöissä.

Equitone-julkisivulevyt

Tectiva

Rakenteeltaan ilmeikkäät, läpivärjätyt ja läpinäkyvällä kyllästeellä
viimeistellyt Equitone Tectiva -julkisivulevyt antavat rakennukselle selkeän ja miellyttävän ilmeen. Ne mahdollistavat
persoonallisetkin suunnitteluratkaisut – levyillä voidaan luoda
erilaisia toteutuksia hienostuneesta karheaan.

Natura

Equitone Natura -julkisivulevyn kaunis ja luonnollinen pinta
antaa tyylikkään ilmeen niin asuin-, liike- kuin teollisuusrakennuksillekin. Kuitusementistä valmistettujen levyjen matriisi on selvästi, mutta hienostuneesti näkyvillä läpivärjätyissä ja läpikuultavalla pinnoitteella viimeistellyissä levyissä.

Linea

3D-muotoiltu Equitone Linea -julkisivulevy leikittelee valoilla ja
varjoilla. Levyn lineaarinen kohokuviointi antaa rakennukselle
täysin uniikin ja vivahteikkaan ilmeen. Linean moniulotteisen muotoilun ansiosta rakennuksen julkisivu näyttää erilaiselta eri vuorokaudenaikoina.

Pictura

Equitone Pictura -julkisivulevyjen sileä mattapinta antaa rakennukselle tyylikkään, arkkitehtonisesti korkeatasoisen ilmeen. Laajan väriskaalan ansiosta Picturalla voidaan luoda yksilöllinen ja näyttävä julkisivu esimerkiksi asuin-, liike- ja teollisuusrakennuksille. Levyjä voidaan myös käyttää pelkistettyjen ja tyylikkäiden korostusten toteuttamiseen.

Textura

Equitone Textura on ruiskumaalattu kuitusementistä valmistettu
julkisivulevy. Texturan pinnoitteissa käytettävät sävyt ovat ympäristöystävällisiä ja UV-säteilyä kestäviä, minkä ansiosta värisävyt säilyvät läpi vuosikymmenten. Textura-levyn strukturoitu, rakeinen pinta hylkii vettä ja likaa, pitäen julkisivun pinnan puhtaana ja antaen hyvän suojan naarmuuntumista vastaan.

Natura Pro

Natura Pro -levyjen eläväinen ilme sointuu hyvin yhteen esimerkiksi tiilen, betonin ja puun kanssa. Laajan värivalikoiman ansiosta levyistä voidaan muodostaa harmonisia värisommitelmia
tai luoda rohkeita kontrasteja. Natura Pro -levyt viimeistellään
antigraffitipinnoitteella, minkä ansiosta ne on helppo puhdistaa
mahdollisten ilkivallantekojen jälkeen.

Referenssit

Kuitusementistä valmistetut Equitone-julkisivulevyt ovat erinomainen julkisivuverhousmateriaali näyttävien ja kestävien julkisivujen toteuttamiseen. Equitone-levyt luovat ainutlaatuisen tyylikkään ilmeen niin asuin-, liike- kuin teollisuusrakennuksillekin.

Tilaa mallipalat veloituksetta

Tutustu Equitone-julkisivulevyjen värisävyihin sekä pintastruktuureihin ja sommittele sävyjä mallipalojen avulla. Toimitamme mallipalat noin kolmessa arkipäivässä.

Muotolevyn tiimi suunnittelijan tukena

Asiantuntijoillamme on vuosien kokemus tuulettuvien julkisivujen rakentamisesta ja julkisivulevytysten materiaalivalinnoista. Tunnemme julkisivusuunnitteluprosessin ja tarjoamme mielellämme apua niin suunnitteluun kuin tuotemäärittelyynkin. Tiimimme on suunnittelijan tukena myös kiinnitysmenetelmiin, levyjen sommitteluun ja mitoituksiin sekä kustannusten optimointiin liittyvissä kysymyksissä.