Rakentaminen ja rakennusmateriaalit

Työmaaostaja – näin voit itse vaikuttaa julkisivumateriaalien kokonaiskustannukseen

Julkisivun projektikustannuksiin vaikuttaa moni tekijä, ei pelkkä neliöhinta. Oikeilla valinnoilla pystytään minimoimaan kokonaishinta laadusta tinkimättä.

Kustannukset ohjaavat tekemistä työmaalla, myös julkisivulevyjen valinnassa. Neliöhinta ei kuitenkaan kerro koko totuutta, sillä projektikustannukseen vaikuttaa moni tekijä. Oikeilla valinnoilla voit minimoida julkisivun kokonaishinnan tinkimättä tuotteiden tai lopputuloksen laadusta.

Tuottamassamme Julkisivulevyjen ostajan oppaassa on avattu tarkasti ohjeet, joita seuraamalla kokenutkin ostaja voi päätyä valitsemaan uuden tuotteen kustannus- ja kestävyyssyistä. Näin voidaan tehdä huomattavasti säästöä elinkaarimallilla.

Näillä konkreettisilla vinkeillä voit itse vaikuttaa julkisivumateriaalien kokonaiskustannuksiin:

  1. Viesti tarjous-tilausvaiheessa projektin toteutukseen vaikuttavat seikat tarpeeksi yksityiskohtaisesti, näin saat vertailukelpoiset tarjoukset todellisista kokonaiskustannuksista
  2. Valitse esteettisen ilmeen toteuttava ja budjetin mukainen kiinnitysmenetelmä – myös piilokiinnitys on toteutettavissa kustannustehokkaasti
  3. Muista optimoida levymitat – tai valitse toimittaja, joka optimoi puolestasi
  4. Julkisivulevyjen nopea asennettavuus säästää arvokasta työmaa-aikaa
  5. Halvan tuotteen valinta voi kostautua korkeina laatukustannuksina myöhemmin

Nämä vinkit olivat vasta pintaraapaisu aiheeseen. Lue lisää julkisivulevyjen hankintaan liittyvistä aiheista Julkisivulevyjen ostajan oppaasta.

Jaa kirjoitus