ML dB-alakatto

Mahdollistaa tilan vapaan muunneltavuuden.

ML dB-alakatto

ML dB-alakatolla pystytään toteuttamaan huonekorkeudeltaan yhtenäinen alakatto koko toimiston alueelle. Ratkaisu mahdollistaa järjestelmäseinien vapaan sijoittelun koko alakaton alueella sekä erinomaisen äänieristyksen.

Monissa toimitilarakennuksissa alakatto lasketaan käytävälinjan kohdalta alas tekniikan kuljettamista varten. ML dB-alakattoratkaisussa näin ei tarvitse toimia, vaan tekniikka on vapaasti sijoiteltavissa koko alakaton alueelle.

Kun koko tilan huonekorkeus on yhtenäinen, ei pysyvän käytävälinjan määrittäminen ole tarpeen, vaan järjestelmäseinät ovat asennettavissa ja siirrettävissä vapaasti koko alakaton alueella. Näin tilanjako on täysin muunneltavissa.

Järjestelmäseinämme pystytään tiivistämään suoraan ML dB-alakattoon, jolloin väliseinille ei tarvitse rakentaa erillisiä otsarakenteita. Lopputuloksena syntyy viihtyisä ja erinomaisesti äänieristetty työympäristö.

ML dB-alakattolevyt asennetaan yleisesti käytettyyn T24-kannatinjärjestelmään, joten alakatto on jälkeenpäin myös helposti avattavissa.

Äänieristystasot

Asiantuntijamme ovat palveluksessasi

Haluatko lisätietoa ML dB-alakatosta? Asiantuntijamme ovat apunasi, ota yhteyttä tiimiimme!

Kohdekuvia