Järjestelmäseinät

Muuntojoustavat lasi- ja umpiseinäjärjestelmät.

Järjestelmät koostuvat lasi- ja umpiseinäelementeistä sekä liuku- ja saranaovista. Elementtien liittymät alakattoon, toisiin elementteihin sekä ympäröiviin rakenteisiin on suunniteltu tarkasti. Harkitut liittymät viimeistelevät kokoonpanon näyttävyyden ja suunniteltujen ominaisuuksien toteutumisen.

Järjestelmät

Varia-seinäjärjestelmä

Varia-seinäjärjestelmän suuret, yhtenäiset lasipinnat tekevät työympäristöstä valoisan ja avaran. Selkeät liittymät ympäröiviin rakenteisiin soveltuvat erinomaisesti tyylikkäiden työympäristöjen toteuttamiseen. 

Alumia-seinäjärjestelmä

Alumia-seinäjärjestelmä on ratkaisu ilmeikkään ja viihtyisän sekä ominaisuuksiltaan käytännöllisen työympäristön toteuttamiseen. Tyylikkäin alumiiniprofiilein kehystetyt lasielementit jakavat tilaa tehokkaasti, luoden silti tunteen avarasta ja ilmavasta ympäristöstä.

ML-lasiseinäjärjestelmä

Täyslasinen ML-lasiseinäjärjestelmä on ratkaisu, jossa toimitilan avoimuus ja rauhallisuus yhdistyvät maksimaalisella tavalla. Suuret lasipinnat tekevät tiloista valoisat ja tilavan tuntuiset.

Skandia-seinäjärjestelmä

Puurunkoisen Skandia-seinäjärjestelmän umpi- ja lasielementtejä yhdistelemällä syntyy tyylikäs, viihtyisä ja valoisa työympäristö, joka tarjoaa myös tarvittavaa rauhaa ja yksityisyyttä.

ML-umpiseinäjärjestelmä

ML-umpiseinäjärjestelmä on mainio väliseinäratkaisu tiloihin, joissa vaaditaan myös umpiseiniltä muunneltavuutta. Erinomainen äänieristys takaa työrauhan ja yksityisyyden.

Järjestelmäseinien edut

Muunneltavuus

Järjestelmäseinillä tilojen uudelleenjärjestely on helppoa ja kustannustehokasta. Järjestelmäseinät valmistetaan tehtaalla ja toimitetaan kohteeseen oikean mittaisina, esikasattuina ja tasalaatuisina. Asennus on nopeaa, siistiä ja sujuvaa – parhaimmillaan muuntojoustava tila pystytään uudistamaan jopa tilassa toimivan yrityksen toimintaa häiritsemättä.

Äänieristävyys

Järjestelmäseinien äänieristysluokitukset Basic, Business, Silence, Conference ja Senator varmistavat tilan käyttötarkoituksenmukaisen äänieristystason aina Rw 45 dB saakka. Umpiseinäjärjestelmällä saavutetaan peräti Rw 52 dB äänieristävyys.

Nopeat tilamuutokset

Järjestelmäseinillä tilat ovat nopeasti ja kustannustehokkaasti muunnettavissa vastaamaan kunkin toimialan tai työnkuvan vaatimuksia. Muutosnopeus mahdollistaa pikaisen reagoinnin äkillisiinkin tilatarpeiden muutoksiin.

Tyylikkäästi viimeistelty työympäristö

Muuntojoustavat järjestelmäseinät ovat sekä käytännöllisiä että näyttäviä. Tyylikkäät tuotekokonaisuudet ovat täydellinen valinta niin toimistoihin kuin julkisiin tiloihinkin.

Käyttäjälähtöistä tilankäyttöä ja korkealuokkaista suorituskykyä

Lue lisää muuntojoustavien tilaratkaisujen eduista.

Asiantuntijamme ovat palveluksessasi

Haluatko lisätietoa muuntojoustavista tilaratkaisuista? Asiantuntijamme ovat apunasi, ota yhteyttä tiimiimme!