Tonality-julkisivulaattojen ominaisuudet

Laadukas julkisivumateriaali, joka syntyy maasta ja tulesta.

Visuaalisuus, paloturvallisuus, kestävyys ja asennettavuus ovat Tonality-julkisivulaattojen tuotekehityksen kulmakivet. Vuosikymmenten kehitystyön tuloksena on syntynyt ensiluokkaista suorituskykyä tarjoava julkisivumateriaali.

KERALIS-polttoprosessi

Tonality-julkisivulaatat valmistetaan ensiluokkaisesta savesta KERALIS-polttoprosessilla. Laatat esivalmistellaan huolellisesti, puristetaan muotoon ja poltetaan tiiviiksi yli 1200°C lämpötilassa.

Näyttävä ja huoltovapaa julkisivu läpi rakennuksen elinkaaren

Sintrauspolttoprosessin ansiosta Tonality-julkisivulaatat saavat tasalaatuisen, sileän ja tiiviin pinnan. Lisäksi valmistusmenetelmä tekee laatoista kestäviä, visuaalisesti näyttäviä ja huoltovapaita. UV-säteily ei vaikuta tuotteiden ominaisuuksiin.

Kestävä ja tehokas suoja graffiteja vastaan

Sintrauspolttoprosessin myötä Tonality-julkisivulaatat saavat myös anti-graffitisuojauksen, jonka ansiosta mahdolliset graffitit on helppo puhdistaa julkisivusta.

Paineen-, iskun- ja naarmutuksenkestävä julkisivulaatta

Tonality-laattojen valmistusmenetelmän myötä laatoista tulee paineen-, iskun ja naarmutuksenkestäviä, mikä vähentää laattojen vaurioitumisen riskiä kuljetuksen tai asentamisen yhteydessä. Levyt kestävät myös jäätymistä ja sulamista, kosteutta sekä suolavettä merenrantakohteissa käytettäessä. Lisäksi keraamisten laattojen lämpölaajeneminen on lähes olematonta. Näiden ominaisuuksien ansiosta Tonality-laatat soveltuvat käytettäviksi kaikissa sääolosuhteissa ympäri maailman. Kevyitä ja kestäviä levyjä on helppo käsitellä työmaalla suurinakin laattapintoina.

Mittatarkka viimeistely – tyylikkäät, tasaiset ja yhtenäiset laattasaumat

Tonality-julkisivulaatat toimitetaan tasalaatuisina ja tarkasti mitoitettuina, jolloin julkisivusta tulee symmetrinen ja laattasaumoista tarkasti suunnitelmia vastaavat. Laatat leikataan oikeaan mittaan millimetrin tarkkuudella nopean ja helpon asentamisen varmistamiseksi.

Suunnittelunvapautta vivahteikkaisiin toteutuksiin värien, pintojen ja muotojen yhdistelmistä

Tonality tarjoaa runsaasti värikkäitä vaihtoehtoja arjen harmauden keskelle. Yli 50 vakioväriä ja seitsemän pintavaihtoehtoja luovat puitteet erilaisten julkisivuvisioiden toteuttamiseen. Laatat saavat värisävynsä sintrauspolttoprosessissa. Valmistusmenetelmän myötä levyistä tulee myös vastustuskykyisiä UV-säteilyn vaikutuksille, joten julkisivun värisävyt säilyvät suunnitellun tyylikkäänä vuodesta toiseen.

Kevyt materiaali – helppo käsittely ja asennus

KERALIS-polttoprosessin myötä Tonality-julkisivulaatat painavat vain 28-35 kg/m2. Keveydestään huolimatta laatat ovat erittäin pintakovia, kestäviä ja elämättömiä, mikä helpottaa julkisivun teknistä suunnittelua. Kevyt rakenne tekee myös laattojen käsittelystä ja asentamisesta helppoa.

Paloturvallinen julkisivumateriaali

Tonality on erittäin paloturvallinen julkisivuverhousmateriaali osana tuulettuvaa julkisivurakennetta. Palamaton julkisivulaatta ja alumiininen julkisivuranka tukevat erinomaisesti rakennuksen muuta palosuojausta. Tonality-julkisivulaatoilla on standardin EN 13501-1 mukainen A1 paloluokitus. Lujatekoinen yksikerroksinen julkisivulaatta tekee julkisivusta kestävän, kustannustehokkaan ja turvallisen.

Joustava ja nopea asennus ilman näkyviä kiinnikkeitä

Tonality-julkisivulaatat on erittäin helppo ja nopea asentaa. Kun julkisivuranka on paikoillaan, Tonality-laatat tarvitsee vain ripustaa paikalleen laattojen takapuolelle muovattujen kannakkeiden avulla – ilman näkyviä kiinnikkeitä. Kiinnitysmenetelmän ansiosta laattoja on tarvittaessa helppo myös vaihtaa.

Edistykselliset suunnittelija- ja asentajalähtöisesti suunnitellut ratkaisut ja järjestelmät

Tonalityn valmistusmenetelmä, julkisivulaattojen korkea laatu ja kiinnitysmekanismit ovat luotettava, ympäristötietoinen ja käytännöllinen ratkaisu julkisivuverhoukseen. Tonality-laatat kiinnitetään julkisivurankaan piilokiinnityksellä. Julkisivulaatat ripustetaan paikoilleen laattojen takapuolella olevista urista. Järjestelmä on testattu toimivaksi äärimmäisissäkin olosuhteissa.

Keraamiset Tonality-julkisivulaatat

Tonality-julkisivulaatat ovat julkisivuverhousmateriaali, jonka avulla julkisivutoteutuksen voi suunnitella täysin vapaasti. Visioi yhdistelmä väreistä, pinnoista ja mitoista – Tonality mahdollistaa suunnitelmasi toteuttamisen.