ML-akustinen jousiranka

ML-Akustinen jousiranka

ML-akustinen jousiranka on tarkoitettu käytettäväksi välipohja- ja seinärakenteiden ääneneristävyyden parantamiseen. Jousirangan toinen laippa on irti alustarakenteesta. Akustiikkaranka muodostaa ääniaallot vaimentavan jousen ja parantaa ääneneristävyyttä merkittävästi.

ML-akustisen jousirangan raaka-aine on 0,56 mm paksu kuumasinkitty teräs.

ML-Akustinen jousiranka muodostaa ulkoseinän, väliseinän tai välipohjarakenteen päälle akustisesti joustavan rakenteen, joka vaimentaa tehokkaasti äänen etenemistä rakenteen läpi.

Jotta akustisella jousirangalla toteutettu rakenne eristäisi ääntä suunnitellusti, on jousirankaan kiinnitetyn levytyksen oltava kauttaaltaan irti alusrakenteesta sekä ympäröivistä rakenteista.

Asennus on tehtävä huolellisesti, sillä oikein tehty asennus varmistaa rakenteen toimivuuden. Yksikin ohjeistuksesta poikkeava kova liitos ympäröivään rakenteeseen, ylipitkä kiinnitysruuvi tai virheellisesti tehty läpivienti voi heikentää rakenteen äänieristävyyttä merkittävästi.

Tutustu ohjeistukseemme akustisen jousirangan oikeasta asennustavasta sekä esimerkkeihin tyypillisimmistä ongelmakohdista ja vinkkeihin niiden välttämiseksi. Lataa asennusohje.

Avustamme tarvittaessa oikean teknisen toteutuksen tekemisessä. Ota yhteyttä!

Kuinka monta desibeliä parempi äänieristävyys jousirangalla ja levytyksellä saadaan?

Tämä riippuu monesta tekijästä, kuten käytetystä levytyypistä, sen painosta sekä levytyksen takana olevasta rakenteesta. Myöskin vaimennettavan äänen taajuudella on iso vaikutus. Voimme tarvittaessa arvioida oletettua vaikutusta tapauskohtaisesti.

Tuotteet

TuotenumeroTuotenimiPituus mmLeveys mmKorkeus mmkpl/pktkpl/nippusaatavuus
TuotenumeroAT000778TuotenimiML-Akustinen jousiranka 3600 mmPituus mm3600Leveys mm45Korkeus mm25kpl/pkt8kpl/nippu512SaatavuusA

Ladattavat materiaalit

ML-Akustinen jousiranka asennusohje

Ota yhteyttä

Jätä meille viesti ja olemme sinuun pian yhteydessä.