Weather Defence tuulensuojalevy

Siniat Weather Defence tuulensuojalevy

Weather Defence on luotettava pohja kaikille julkisivun
pintamateriaaleille. Tuulensuojalevyt kestävät erinomaisesti vettä ja olosuhdevaihteluita sekä hylkivät hometta.

Rakennusvaiheessa tuulensuojalevytys varmistaa rakenteiden säilymisen kuivana. Weather Defence -levyt voi jättää säälle alttiiksi peräti 12 kuukauden ajaksi ennen julkisivuverhouksen asentamista.

Levyt säilyttävät mekaanisen lujuutensa korkeassakin
ilmankosteudessa. Tämä ominaisuus on tärkeässä
roolissa seinärakenteen levyjäykistystä mitoitettaessa.

Nopea, turvallinen ja kustannnustehokas valinta

Weather Defence -levyjen työstäminen on helppoa. Levyjä on helppo käsitellä, ja ne ovat tarvittaessa katkaistavissa
nopeasti ja pölyttömästi myös työmaalla. Vedenkestävyytensä ansiosta levyjen asentaminen voidaan suorittaa hankalissakin olosuhteissa.

Levyjen ilmatiiviys ja hyvä vesihöyrynläpäisevyys mahdollistavat tehokkaasti lämpöä eristävien seinärakenteiden
toteuttamisen. Levyt ovat myös täysin palamattomia – osoituksena tästä niille on myönnetty eurooppalainen A1-luokitus. Lopputuloksena on turvallinen ja tiukimmatkin rakennusmääräykset täyttävä rakennus.

Weather Defence -levyt ovat yhteensopivia niin puu-, teräskuin betonirunkojenkin kanssa. Tuulettuvissa puu-, levy- tai tiiliverhoilluissa julkisivuissa Weather Defence varmistaa rakenteen tiiveyden.

Uusi 20 mm paksuus – tehokasta palonsuojaa ja äänieristystä

Entistäkin parempien tuulensuojaominaisuuksien lisäksi 20 mm paksu palamaton (A1-luokitus) Weather Defence -levy antaa K230 suojaverhouksen yksikerrosrakenteena. Tämän ansiosta sitä voidaan käyttää tuulensuojalevynä kohteissa, joiden tuuletusvälin sisäpinnan suojaustarve on K230.

Esim. P1-paloluokan enintään 56 m korkeissa rakennuksissa yleensä edellytetään, että: ”Jos lämmöneriste ei eristävältä osaltaan täytä B-s1, d0-vaatimusta, ulkopinnan pintarakenteiden on suojattava eristettä palolta niin, että suojaus vastaa EI 30 rakennusosaa tai tuuletusvälin sisäpinta on varustettava K230, A2-s1, d0 suojaverhouksella.” Sama vaatimus koskee myös P1-luokan enintään 14 m korkeita asuin- ja työpaikkarakennuksia sekä 14–28 m korkeita P1-luokan asuin- ja työpaikkarakennuksia.

Myös luhtikäytävien kattorakenteet, auto- ja jätekatokset sekä kaikkien kylmien rakennusten palonsuojaus on kätevä toteuttaa WD 20 levyllä. Palo-ominaisuuksien lisäksi painava (18,8 kg/m2) levy parantaa merkittävästi julkisivurakenteen äänieristävyyttä esimerkiksi liikennemelua vastaan.

Tuotteet

TuotenumeroTuotenimiPituus mmLeveys mmPaksuus mmm2/kplkpl/nippum2/nippukg/nippusaatavuus
Tuotenumero20100082TuotenimiSiniat Weather Defence tuulensuojalevy 9,5 mmPituus mm2700Leveys mm1200Paksuus mm9,5m2/kpl3,24kpl/nippu60m2/nippu194kg/nippu1166SaatavuusA
TuotenumeroAT001014TuotenimiSiniat Weather Defence tuulensuojalevy 20 mmPituus mm2400Leveys mm1200Paksuus mm20m2/kpl2,88kpl/nippu24m2/nippu69kg/nippu1659SaatavuusA

UV-tuulensulkuteippi

TuotenumeroTuotenimiLeveys mmsaatavuus
Tuotenumero20250468TuotenimiUV-tuulensulkuteippi PE-teippi, verkkovahvistettuLeveys mm60SaatavuusA

Ladattavat materiaalit

Siniat Weather Defence tuulensuojalevy esite
Siniat Weather Defence tuulensuojalevy tuotetietokortti
Siniat Weather Defence tuulensuojalevy 20 mm tuotetietokortti
Siniat Weather Defence tuulensuojalevy DoP

Ota yhteyttä

Jätä meille viesti ja olemme sinuun pian yhteydessä.