ML-Umpiseinä

Joustavan muunneltavuuden mahdollistava väliseinä.

ML-Umpiseinä

ML-umpiseinä on käytännöllinen järjestelmäseinäratkaisu koko rakennuksen elinkaaren ajan – väliseinien paikkaa voidaan tarvittaessa vaihtaa kätevästi lattia- tai kattoelementtejä purkamatta. Järjestelmäseinät kootaan työmaalla määrämittaisista komponenteista. Niiden moduulimitta on 900 mm, rakennekorkeuden määrittyessä yksilöllisesti käyttökohteen mukaan.

ML-umpiseinäelementtien vakiopintamateriaali on M1-päästöluokiteltu maalattu tai pinnoitettu suorareunainen kipsilevy. Myös muut levymateriaalit ovat mahdollisia. Seinälevyt kiinitetään pystyrankoihin levyreunaklipseillä (puskusauman piilokiinnitys).

ML-umpiseinäjärjestelmän suunniteltujen ominaisuuksien toteutumisen varmistavat tarkan tuotekehitysprosessin läpikäyneet liittymät, joilla elementit liittyvät toisiin seinä- ja ovielementteihin sekä ympäröiviin rakenteisiin. Harkitut liittymät viimeistelevät myös valmiin kokoonpanon näyttävyyden.

ML-umpiseinät ovat yhdistettävissä muihin Muotolevy Tilaratkaisuiden lasiseinäjärjestelmiin ja alakattojärjestelmiin.

Äänieristystasot (Rw)

ML-umpiseinä 401

ML-umpiseinä 401

Leveys
900 — 900 mm
Korkeus
2100 — 4000 mm
Värit
NCS
Äänieristystasot (Rw)
Basic20dB
Business30dB
Silence37dB
Conference40dB
Conference+42dB
Senator45dB

ML-umpiseinä 402

ML-umpiseinä 402

Leveys
900 — 900 mm
Korkeus
2100 — 4000 mm
Värit
NCS
Äänieristystasot (Rw)
Senator+48dB
52dB

Liittymädetaljit

Tuotteiden liittymät toisiinsa sekä ympäröiviin rakenteisiin viimeistelevät seinäjärjestelmän ominaisuuksien toteutumisen ja tyylikkään ulkonäön.

Asiantuntijamme ovat palveluksessasi

Haluatko lisätietoa ML-Umpiseinäjärjestelmästä? Asiantuntijamme ovat apunasi, ota yhteyttä tiimiimme!

Referenssit

Järjestelmäseinät soveltuvat erinomaisesti väliseinäratkaisuiksi esimerkiksi toimistoihin, julkisiin tiloihin ja kouluihin. Ratkaisujen äänieristystasot mahdollistavat tilan äänimaailman optimoinnin kunkin tilan käyttötarkoituksen mukaisesti.