Promat-palosuojalevyt luotettavaan palonsuojaukseen

Promatect-palonsuojalevyvalikoima sisältää ratkaisut teräs- ja betonirakenteiden palosuojaukseen kosteudelle, tärinälle ja mekaaniselle rasitukselle altistuvissa ympäristöissä sekä kuivissa tiloissa. Levyt ovat palamattomia, ja ne on suunniteltu helposti, nopeasti ja turvallisesti asennettaviksi.

Promatect-levyjen valmistaja Promat on kehittänyt palosuojaratkaisuja yli 60 vuotta ja tekee jatkuvaa tutkimusta eri materiaalien ja raaka-aineiden palo-ominaisuuksista.

Promatect-200

Promatect-200 on uuden sukupolven Xonolite-kalsiumsilikaatin ja kipsimassan yhdistelmästä valmistettu lasikuituvahvistettu palonsuojalevy. Palamaton levy soveltuu erinomaisesti teräsrakenteiden suojaukseen kuivissa tiloissa ja tarjoaa luotettavaa palonkestävyyttä pienilläkin levypaksuuksilla.

Promatect-H

Promatect-H on erittäin luja palonkestävä levy, joka suojaa teräs- ja betonirakenteita kuivissa ja kosteudelle altistuvissa ympäristöissä. Levyt soveltuvat käytettäväksi myös ympäristöissä, joissa levy altistuu tärinälle tai mekaaniselle rasitukselle.

Asiantuntijamme ovat palveluksessasi

Haluatko lisätietoa kuitusementtilevyistä? Asiantuntijamme ovat apunasi, ota yhteyttä tiimiimme!