Muotolevy Rakennustuotteet

Laadukkaat kuivarakentamisen ratkaisut sisä- ja julkisivurakentamiseen

Tarjoamme toimivat ja kestävät ratkaisut parempien rakennusten rakentamiseen. Laadukkaat tuotteemme ja konsultatiivinen toimintatapamme mahdollistavat edistyksellisten kokonaisratkaisujen kehittämisen.

Koska sekä rakentaminen että olosuhteet joissa Suomessa rakennetaan kehittyvät ja muuttuvat, myös me kehitämme aktiivisesti tuotevalikoimaamme. Pitkän, yli 40-vuotisen kokemuksemme myötä tiedämme, mitkä kansainvälisilten markkinoiden tuoteratkaisut toimivat Suomen olosuhteissa. Panostamme vahvasti myös omaan tuotekehitykseemme.

Tekninen suunnittelupalvelu

Yhteistyössä rakentajan, suunnittelijan ja Muotolevyn kesken syntyvät teknisesti suorituskykyisimmät toteuttamiskelpoiset ratkaisut.

Tuotteet

Equitone-julkisivulevyt

Kuitusementistä valmistetut Equitone-julkisivulevyt tarjoavat lähes rajattomat mahdollisuudet julkisivuverhouksen toteuttamiseen. Julkisivulevyt ovat saatavilla lukuisissa eri väreissä sekä ovat helposti muunneltavissa eri muotoihin ja kokoihin.

Tonality-julkisivulaatat

Tonality-laatat ovat korkealaatuisesta saksalaisesta savesta valmistettuja keraamisia julkisivulaattoja. Kestävät, paloturvalliset ja helposti asennettavat julkisivulaatat tarjoavat mahdollisuuden läpi rakennuksen elinkaaren suunnitellun ilmeensä säilyttävien julkisivujen toteuttamiseen.

ML-EI30 Parvekeväliseinä

ML-EI30 Parvekeväliseinä on tuulettuvaan rakenteeseen perustuva EI30-paloluokiteltu järjestelmä parvekkeiden välisten seinien toteuttamiseen.

Eclisse-liukuovet

Modernit ja näyttävät seinän sisään liukuvat Eclisse-liukuovet luovat tilaa uusille sisustusratkaisuille. Osaksi väliseinää rakennettava liukuovikehys vapauttaa tilaa hyötykäyttöön ja lisää
avaruuden tuntua.

Siniat-kipsilevyt

Siniat-kipsilevyistä on helppo työstää saumattomia väliseinä- ja alakattopintoja. Testatut, laadukkaat ja käyttäjäystävälliset levyt soveltuvat mainiosti myös lattioiden ja märkätilojen rakenteiden rakentamiseen.

Kuitusementtilevyt

Kuitusementtilevyjen monipuoliset ominaisuudet tarjoavat huomattavia etuja muihin materiaaleihin verrattaessa. Levyt kestävät erinomaisesti äärilämpötiloja sekä vedelle altistumista. Syttymättömänä ja paloa levittämättömänä materiaalina ne ovat myös äärimmäisen paloturvallinen ratkaisu.

ML-teräsrankajärjestelmä

ML-teräsrankajärjestelmällä rakennettu väliseinärunko on mittatarkka ja palamaton. ML-teräsrankajärjestelmä sisältää väliseinärangat, tiivisteelliset kiskot, asennustuet, kulmalistat ja muut profiilit.

GK-kannatinjärjestelmä

GK-kannatinjärjestelmä on helppo ja nopea ratkaisu levyrakenteisen alakaton rakentamiseen. Tarvittava alaslasku toteutetaan ripustuslangoilla ja pikajousilla. Valmis runko on elämätön, jolloin levyjen saumat eivät aukeile.

Tarkastusluukut

Tarkastusluukuilla varmistetaan helppo pääsy rakennuksen tarkastusta vaativiin kohteisiin, kuten LVIS -tekniikkaan. Luukut on tarkoitettu levyrakenteisiin sisäseiniin ja -kattoihin.

Tuoteluettelomme sisältää:

– laajan vakiotuotevalikoimamme yksissä kansissa sisältäen rakennuslevyt, runkojärjestelmät, tarkastusluukut, julkisivulevyt ja -laatat, parvekeväliseinät sekä Eclisse-liukuovet.
– palveluhinnastomme
– toimitusehtomme
– bruttohinnastomme

Verkkokaupasta tilaat tuotteet helposti asiakaskohtaisilla hinnoilla (vuosisopimuskumppanit) ja teet tarjouspyyntöjä ostoskoriin keräämistäsi tuotteista.

Referenssit

Laadukkailla ratkaisuillamme on toteutettu lukuisia erilaisia kohteita, kuten sairaaloita, asuinrakennuksia ja liikekeskuksia. Tutustu Muotolevy Rakennustuotteiden referenssikohteisiin.

Asiantuntijamme ovat palveluksessasi

Haluatko lisätietoa kuivarakentamisen ratkaisuista? Asiantuntijamme ovat apunasi, ota yhteyttä tiimiimme!