Tuotteet

Ratkaisut joustavasti ja kustannustehokkaasti muunneltaviin sekä viihtyisiin työympäristöihin ja julkisiin tiloihin.

Järjestelmäseinät, ovet, alakatot ja vetäytymistilat

Työympäristön miellyttävyys ja tarkoituksenmukaisuus vaikuttavat merkittävästi yrityksen toimintaan. Muuntojoustava tila vastaa käyttäjiensä tarpeita myös silloin, kun tarpeet muuttuvat.

Ratkaisuissamme kiinnitetään erityistä huomiota helppoon ja nopeaan muunneltavuuteen, viimeisteltyyn ulkonäköön sekä äänieristykseen. Järjestelmäseinien ja ovien huolellisesti suunnitellut liittymät toisiin elementteihin, alakattoon ja muihin ympäröiviin rakenteisiin varmistavat kokoonpanon viimeistellyn ulkonäön sekä äänieristysominaisuuksien toteutumisen.

Järjestelmäseinät

Muuntojoustavat järjestelmäseinät tekevät tiloista joustavasti muunneltavia ja mahdollistavat käyttäjälähtöisen tilankäytön. Tyylikkäät järjestelmämme ovat toteutettavissa tilan käyttötarkoituksen mukaan valittavalla äänieristystasolla.

Module

Module mahdollistaa onnistumisen modernissa työympäristössä. Yhdistämällä suomalaisen muotoilun sekä vuosikymmenten kokemuksemme työympäristöjen toteuttamisesta luomme tilat tehokkaaseen työntekoon, yhteistyöhön ja keskittymiseen.

Ovet

Tyylikkäät, varmatoimiset liuku- ja saranaovet erottuvat edukseen tilassa kuin tilassa.

ML dB-alakatto

ML dB-alakatolla pystytään toteuttamaan huonekorkeudeltaan yhtenäinen alakatto koko toimiston alueelle. Ratkaisu mahdollistaa järjestelmäseinien vapaan sijoittelun koko alakaton alueella sekä erinomaisen äänieristyksen.

Asiantuntijamme ovat palveluksessasi

Haluatko lisätietoa muuntojoustavista tilaratkaisuista? Asiantuntijamme ovat apunasi, ota yhteyttä tiimiimme!